Moottoriurheilun vauhti houkuttaa. Voittajat ovat usein vanhoja tekijöitä, jotka ovat aloittaneet uransa jo pikkupoikina jonkin moottoroidun vekottimen vieminä ja monesti perheensä tai kavereidensa innoittamina. Innostus tapaa periytyä isältä pojalle.Urheilua seuraavien kannalta ajajan kehittyminen ja uran jatkuminen on osa lajin viehätystä. Heti, kun palkintoja alkaa kerääntyä pokaalihyllyille, kiinnostuu aiheesta sekä lehdistö että muu media. Niiden välityksellä saamme pian kuulla kaiken nousevasta kilpailijasta, jonka edesottamukset sittemmin tunnemme kuin parhaankin tutun.

Moottoriurheilulajeja laidasta laitaan

Vanhin ja maineikkain moottoriurheilulaji maassamme on ralliautoilu. Sen merkeissä kuka tahansa suomalainen pystyy luettelemaan ainakin puolitusinaa legendaarista ralliajajaa. Kuskit harjaantuvat vuosi vuoden jälkeen paremmiksi, ja aina on uusia nimiäkin nousussa nuorten sarjoissa.Suomalaiset seuraavat Formula-1 kisoja ainakin samalla innolla kuin ralleja, sillä näillä radoilla kiitää useampikin suomalainen voiton kintereillä. Sekä rallin että formuloiden historiassa on nähty isä-poika jatkumoita jonkunkin kerran.Moottoripyöräily kuroo puolestaan suosiota välineiden sekä ratojen kehittyessä. Ennen suomalaisilla oli kärsittävänään pitkä ja pimeä talvi, joka ei ole idyllinen moottoripyörällä ajoon. Urheilun saadessa tukea rahoitukseen, moni pyöräilijä pääsee harjoittelemaan ulkomailla, kuivissa ja lämpimissä olosuhteissa.Ratamoottoripyöräily on mahdollista Suomessakin suurimman osan vuotta. Voittajista muistamme Jarno Saarisen ja Mika Kallion, jotka ovat yltäneet maailmanmestaruuteen.

Vauhtia vedonlyöntiin

Tuorein ja suomalaisille menestyksellisin moottoripyöräilyn laji on enduro, jossa mennään metsässä ja kovaa. Selittävätkö sankat kuusimetsät suomalaisten hämmästyttävän menestyksen? Vedonlyöntikohteita siis on ja vieläpä lajeista, jossa on kilpailuja niin Suomen Mestaruuksissa kuin kansainväliselläkin tasolla. Parhaita vedonlyönti mahdollisuuksia netissä voit silmäillä avaamalla nettikasinovertailu.info-sivuston. Voit pitää silmällä joka hetkistä tilannetta mobiililaitteesi kautta ja siten panostaa vedonlyöntisi harkitusti.Tuskin olet ystäväjoukossasi ainoa, joka on kiinnostunut moottoriurheilusta vedonlyöntiin asti. Porukalla saatte kokoon ison panoksen ja kaverihenki tiivistyy tuloksia seuraten. Voitotkin on kiva jakaa vaikkapa yhteisen illanvieton merkeissä.Tuskin sekään pahalta tuntuu, jos lyöt vetoa muiden kuin suomalaisten voitosta. Seuraamalla oman maan ajajia, tiedät myös ulkomaalaisten kuljettajien vahvuudet. Kukaan kärkipään kuljettaja ei ole menestystään saanut helpolla; he ovat kaikki alansa mestareita.